Varukorgen

0
BOMULLSTRIKÅ
BY ERNST - Unik design
Behagligare tyg är svårt att hitta - med trikå är du alltid följsamt och bekvämt klädd. Trikå, även kallat jersey är en stickning som ger materialet en töjbar och flexibel effekt. Detta ger trikån extra trevliga egenskaper såsom lättskött, bekvämt och lättburet. Toppar, T-shirtar och klänningar av trikåtyger är populära användningsområden när det kommer till trikå.
Diabetskampen
I samarbete med Svenska Diabetesförbundet
Vi på Ernst Textil har tagit fram två olika trikåmönster i totalt 5 olika färgställningar till förmån för Svenska Diabetesförbundet. Genom att beställa dessa tyger av oss hjälper du till i kampen mot diabetes då vi skänker hela vår förtjänst till Diabeteskampen för ett friskt liv och en framtid utan diabetes VILL DU OCKSÅ GE EN GÅVA? Swish: 900 77 41 BG: 900-7741
Välkommen till Ernst Textil
Sveriges största tyggrossist av lin
Fördelarna med lin är oändliga, det absolut bästa valet av material när det kommer till hållbarhet. Lin är också smutsavvisande och kan därför med fördel tvättas i lägre temperaturer. Det faktum att lin har en levande struktur som går att påverka gör också att det är ett mycket spännande material att jobba med plus att det blir vackrare och vackrare med tiden. Gardiner, dukar och sängkläder, det är bara fantasin som sätter gränser!

Följ oss på instagram @ernst_textil

     

 

Snabb Leverans

Leveranstiden är i vanliga fall 2-4 dagar om inget annat anges för produkten

 

Fakturabetalning

30 dagar enkel och säker betalning

 

Personlig Service

Vi svarar i telefon och hjälper er gärna!
Mån - Torsd 07:00-16:00
Fred 07:00-15:00